Contacteer ons

  Je naam (verplicht)

  Jouw email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

   Kom een kijkje nemen

  Wens je vrijblijvend eens een balletje komen kloppen? Dan kan je altijd op een maandagavond vanaf 19.30 u bij ons terecht. Spreek gewoon iemand aan! Er is altijd wel een goede ziel die je wegwijs maakt in de beginselen van onze sport. Ook op andere momenten van de week is onze club geopend en kan je bij ons gewoon binnenlopen om de sfeer op te snuiven of om je favoriete team aan te moedigen tijdens een competitiewedstrijd.

  • Vrije trainingsavonden op maandag vanaf 19.30 u tot +/- 21.30 u.
  • Geleide trainingen ook op maandag!

  Lessen voor beginnende jeugdspelers: van 17.30 u tot 19.00 u in ons lokaal in Wijnegem

  Trainingen voor gevorderden jeugd en volwassenen: van 19.30 tot 21.30 u: op een andere locatie (contacteer onze secretaris Patrick Pauwels 0486/056679 voor meer info of stuur ons een bericht

  • Competitie:

  Vrijdagavonden vanaf 19.30 u: Competitie senioren Sporta

  Dinsdagavonden vanaf 19.30 u: Nevencompetities + verplaatste wedstrijden

    Hoe ons bereiken?

   

  • Heeft u een vraag?: Vul het formulier in op deze pagina
  • Clublokaal: Turnhoutsebaan 430, 2110 Wijnegem
  • Briefwisseling: Schijnbeemdenlaan 8A, 2110 Wijnegem
  • GSM (secretaris): 0486 05 66 79

   

   

   

   

   

   

  Onze zaal bevindt zich in de sportzaal van de Basisoefenschool, Turnhoutsebaan 430, 2110 Wijnegem. De ingang van de school is schuin over het marktplein gelegen. Voor bezoekers die niet bekend zijn in Wijnegem kan het gemeentehuis enkele meters naast de ingang van de school een duidelijk herkenningspunt vormen.

  Wanneer u de poort binnenloopt komt u op de speelplaats terecht, u loopt rechtdoor tot u onder een gebouw door loopt en op de tweede speelplaats komt. De eerste deur aan de linkerkant is de ingang van onze zaal.

    Met de wagen

  Parkeren op de speelplaats van de school is sinds het seizoen 2019-2020 niet meer toegelaten.

  Parkeren kan op de volgende locaties:

  • Op het marktplein tegenover het gemeentehuis (en schuin tegenover de zaal) zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Parkeren op de Turnhoutsebaan is toegelaten. Let wel op voor zones met parkeerkaart en tijdslimiet.
  • De gemeentelijke parking in het park (gelegen ter hoogte van de Turnhoutsebaan 458) is op 5 minuten stappen van de zaal. De ingang van de parking is niet zo makkelijk te herkennen, hieronder ziet u een foto van de ingang.

     Met het openbaar vervoer

  Kom je met de bus naar onze club? Gebruik dan de routeplanner van De Lijn en zoek naar “Wijnegem Dorp“. Alle bussen stoppen rond het marktplein en voor het gemeentehuis. Van daar is het nog maximaal 200 meter wandelen naar de inkom van de school waar onze club zich bevindt. Je kan onze club bereiken met de volgende busverbindingen: 140, 141, 410, 780.