Hollogne beker is binnen!

Bij onze federatie Sporta kan je buiten de gewone interclubcompetitie (ploegen van 3 spelers) ook meedoen met de Masters (veteranen) of de “Beker De Hollogne”. Deze laatste 2 competities speelt men met slechts 2 spelers. Twee spelers van onze club geraakten dit seizoen met die “Beker De Hollogne” (lagere reeks, tot 11 waardepunten per ploeg max.) ver, … zeer ver! Zo ver zelfs dat ze de halve finale mochten spelen tegen 2 spelers van Zwijndrecht. De wedstrijden werden gespeeld in het lokaal van Nodo verleden maandag.

De spanning was te snijden bij de spelers zelf (Thomas Van Deun en Dirk Mathys) en een schare trouwe supporters. Misschien ook wel dank zij die enthousiaste aanmoedigingen van de supporters speelden onze clubgenoten vlekkeloos. Zwijndrecht werd opzij gezet o.a. door een sterke prestatie in den dubbel en zo wenkte de finale! Hier kregen ze Koningshof voorgeschoteld. Maar onze spelers waren nu gelanceerd. Thomas liet geen steek vallen, Dirk deed ook zijn duit in het zakje en den dubbel was weer ijzersterk zodat die beker dit jaar naar onze club komt!!

Proficiat aan de spelers, bedankt voor de aanwezigheid van de supporters en misschien volgend seizoen weer eens van dattum?? Je kan al vast inschrijven. Meer inlichtingen? Klik hier voor meer contact informatie.

_IGP1875

_IGP1886