Het tafeltennisseizoen is nog maar net achter de rug of we zijn al aan het plannen voor het nieuwe.  Zoals vorig jaar willen we ook dit seizoen weer beginnen met onze jaarlijkse barbecue.  Een uitgelezen moment om alle vakantiebelevenissen met je ploegmaten te delen en plannen te maken voor het komende seizoen.

Wees erbij op zaterdag 5 september 2015 op onze 11de barbecue!

Plaats van gebeuren: De vertrouwde speelplaats van ons lokaal te Wijnegem (meer info op de contact pagina).

Hoe laat?: Vanaf 17 u staat de aperitief fris en rond 18 u starten we met onze uitgebreide barbecue, gevolgd door een heerlijk dessert. Zoals gewoonlijk kan je tussen pot en pint nog lang nakaarten.

Wat kan je eten?: Je kan zelf een luxe pakket samenstellen van 4 stukken of een benjamin pakket van 2 stukken. Je kan kiezen uit 6 soorten vlees en 2 soorten vis, jij bepaalt wat je het liefst op de rooster ziet liggen.

Nieuw dit jaar:

  • We stappen af van de traditionele sangria en kan je kiezen tussen gin-tonic of cava. Voor de gin-tonic vragen we wel een meerprijs van 3 euro.
  • Dit jaar wisselen we de taarten voor een lekker ijsje.

Wat staat er te gebeuren?: De prijzen van de verschillende clubtornooitjes worden  uitgereikt. Dus kampioenen jullie worden verwacht!

Wa kost da?: De prijzen houden we nog altijd democratisch. Voor het luxepakket (brood, saladbar, sausen en dessert) betalen de leden 15,00 euro en voor een benjaminpakket 12,00 euro.  Niet-leden betalen 17,00 euro voor 4 stukken uit het assortiment en 14,00 euro voor 2 stukken.  Gin-tonic is een meerprijs van 3 euro.  Andere dranken zijn ter plekke aan democratische prijzen te verkrijgen.

Tot wanneer kan ik inschrijven?: De inschrijvingen zijn al meer dan een jaar gesloten!