Henricus BBQ op zaterdag 6 september 2014.

“Het tafeltennisseizoen zit er weeral op”. Zo begonnen we vorig jaar onze uitnodiging. Dit jaar zit het er ook al op, maar het nieuwe seizoen staat bijna voor de deur. Dit jaar beginnen we het seizoen met een barbecue. Een uitgelezen moment om alle vakantiebelevenissen met je ploegmaten te delen en tevens een jubileumeditie.

Wees erbij op zaterdag 6 september 2014 op onze 10de barbecue!

Plaats van gebeuren: De vertrouwde speelplaats van ons lokaal te Wijnegem (meer info op de contact pagina).

Hoe laat?: Vanaf 17 u staat de aperitief fris en rond 18 u starten we met onze uitgebreide barbecue, gevolgd door een heerlijk dessert. Zoals gewoonlijk kan je tussen pot en pint nog lang nakaarten.

Wat kan je eten?: Je kan zelf een luxe pakket samenstellen van vier stukken of een benjamin pakket van 2 stukken. Je kan kiezen uit 6 soorten vlees en 2 soorten vis, jij bepaalt wat je het liefst op de rooster ziet liggen.

Wat staat er te gebeuren?: De prijzen van de verschillende clubtornooitjes worden  uitgereikt. Dus kampioenen jullie worden verwacht!

Wa kost da?: De prijs wordt nog steeds zoals de vorige jaren democratisch gehouden. Voor een aperitief, het luxe pakket, brood, saladbar, sausen en dessert betalen de leden 14,00 euro en voor een benjamin pakket 11,00 Euro. Niet-leden betalen 16,00 euro voor 4 stukken uit het assortiment en 13,00 euro voor 2 stukken. Drank is ter plekke aan democratische prijzen te verkrijgen.

Tot wanneer kan ik inschrijven?: De inschrijvingen zijn al meer dan een jaar gesloten!