Kaas- & Bieravond - Schrijf je nu in!

Beste tafeltennis vrienden en sympathisanten!

Vorig jaar was iedereen enthousiast over de Kaas- & Bieravond van onze tafeltennisclub Henricus zodat we het dit jaar met plezier overdoen. Nadien blijft er nog de mogelijkheid om gezellig na te praten of om de strategie voor de competitie te bedisselen of om gewoon elkaar beter te leren kennen. Kortom, deze avond is een ideale gelegenheid om al je familieleden, vrienden, en sympathisanten uit te nodigen. Noteer nu zaterdag 15 februari  in je agenda.

 Praktische details

  • Op zaterdag 15 februari 2014 verwelkomen we jullie vanaf 18.30 u. Het decor van deze unieke Kaasavond is de ons bekende refter van de gemeentelijke Basisoefenschool in Wijnegem.
  • Voor de volwassenen die niet echt kaasminded zijn kan een vleesschotel voorzien worden. De young ones kunnen ook kiezen voor frikadellen met kriekjes.
  • De schotels worden aan democratische prijzen aangeboden (zie inschrijvingsformulier) evenals de dranken (wijnen, bieren, fris- en warme dranken).

Hoe inschrijven?

  • In bijlage vind je het inschrijvingsformulier.
  • Er kan tot uiterlijk maandag 10 februari  e.k. ingeschreven worden bij Boris. Bereikbaar via emailadres : greet_boris@telenet.be  . Het inschrijvingsformulier vind je hieronder als bijlage.
[wpdm_file id=5]

Wij verwachten natuurlijk een massale opkomst. Tot dan!!!

Vanwege het feestbestuur

Hugo, Ben, Chris , Linda en Boris