Wees erbij op zaterdag 25 juni 2016 op onze 12de barbecue. Schrijf jullie hier in!

Het tafeltennisseizoen is net achter de rug: de titels zijn gevierd en de kampioenen zijn net uit hun roes ontwaakt; hoog tijd dus om stevig na te kaarten over alweer een sportief en onvergetelijk seizoen. We nodigen iedereen dan ook graag uit op de 12de TTC Henricus barbecue voor een lekker stukje vlees of vis.  In tegenstelling tot de laatste twee seizoenen keren we terug naar een oude formule.  Op verzoek gaan we immers het seizoen afsluiten met onze gezellige familiale barbecue.   Een ideaal moment om de resultaten van het vorige seizoen te bespreken en alle winnaars van de clubtornooitjes in de schijnwerper te zetten.

Wees erbij op zaterdag 25 juni 2016 op onze 12de barbecue!

Plaats van gebeuren: De vertrouwde speelplaats van ons lokaal te Wijnegem (meer info op de contact pagina).

Hoe laat?: Vanaf 17 u staat de aperitief fris en rond 18 u starten we met onze uitgebreide barbecue, gevolgd door een heerlijk dessert. Zoals gewoonlijk kan je tussen pot en pint nog lang nakaarten.

Voetballiefhebbers?: We hebben aan jullie gedacht. Er zal een groot scherm zijn waarop de EK matchen van die avond live te volgen zullen zijn. Mogelijks spelen de Rode Duivels om 21:00 (in één van de mogelijke scenario’s wanneer ze 3de eindigen in Poule E).

Wat kan je eten?: Je kan zelf een luxe pakket samenstellen van 4 stukken of een benjamin pakket van 2 stukken. Je kan kiezen uit 6 soorten vlees en 2 soorten vis, jij bepaalt wat je het liefst op de rooster ziet liggen.

Nieuw sinds vorig jaar:

 • We stappen af van de traditionele sangria en kan je kiezen tussen gin-tonic of cava. Voor de gin-tonic vragen we wel een meerprijs van 3 euro.
 • We wisselen ook de taarten voor een lekker ijsje.

Wat staat er te gebeuren?: De prijzen van de verschillende clubtornooitjes worden  uitgereikt. Dus kampioenen jullie worden verwacht!

Wa kost da?: De prijzen houden we nog altijd democratisch. Voor het luxepakket (brood, saladbar, sausen en dessert) betalen de leden 15,00 euro en voor een benjaminpakket 12,00 euro.  Niet-leden betalen 17,00 euro voor 4 stukken uit het assortiment en 14,00 euro voor 2 stukken.  Gin-tonic is een meerprijs van 3 euro.  Andere dranken zijn ter plekke aan democratische prijzen te verkrijgen.

Tot wanneer kan ik inschrijven?: Inschrijvingen kunnen gebeuren tot uiterlijk maandag 15 juni e.k

  Inschrijvingsformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Bestel volgend aantal pakketten:

  Geef in hoeveel pakketten van elke soort u wenst te bestellen, bestel gerust voor meerdere personen tegelijk!

  4 stukken (Henricus leden = €15):
  2 stukken (Henricus leden = €12):
  4 stukken (niet leden = €17):
  2 stukken (niet leden = €14):

  Geef in hoeveel Gin Tonics u in totaal wenst te bestellen:
  Aantal Gin Tonics (€3 per stuk):

  En stort het volgende bedrag op de rekening van TTC Henricus:

  Vul in onderstaand vak de totale prijs in die je zal overschrijven. Dit is de som van de bedragen van alle pakketten die je bestelde.


  Rekeningnummer: BE12 3200 3929 6992 tnv Henricus TTC

  Ik maak volgende keuze uit onderstaand assortiment:

  Indien je hierboven tweemaal 4 stukken vlees bestelde, kan je hier dus 8 stukken selecteren.

  Hamburger:
  Worst:
  Ribbetje:
  Steak:
  Saté (gemarineerd):
  Kip Filet:
  Zalm:
  Scampi Brochette:

  Dit jaar is er geen keuze voor het dessert. Er is voor iedereen overheerlijk ijs voorzien!

  Extra commentaren of opmerkingen:

  Betalingen kunnen dit jaar enkel gebeuren via overschrijving. Schrijf je geld dus tijdig over op de bovengenoemde rekening. Indien er vragen zijn kan je steeds onze BBQ verantwoordelijk contacteren via het volgende e-mail adres: tafeltennis.henricus@gmail.com